sa till mamma att jag skulle sova ;)

Guud vad jag är busig :P. Jag sa att jag skulle gå och lägga mig men det gjorde jag inte höhöhö :D. Men som ni såg var det ingen Vampire Diaries! Vilket suger man jag och mamma hade kul ändå :). Jag vet, vilket retard som är med sin mamma på en fredag kväll ;). Men kunde inte va med nån för jag åker bort imorgon! Min älskade morfar fyller typ 70 så vi ska fira han och kolla på majbrasa i Nynäs. Så INGEN BLOGGNING IMORRN! Men bilder blir det på söndag :D.

Jävla hockey

fanfanfanfanfan. Det är ISHOCKEY istället för VAMPIRE DIARIES! Det är ju helt sjukt! Vad har det blivit av med världen?!

Åh, fett sur man blir... Men nu har jag något helt INCREDIBLE att berätta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
DET HAR KOMMIT UT STILLS FRÅN BREAKING DAWN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAG DÖR!


HERREGUD!


oh.my.god.

Fatta hur trååååååkigt jag har och jag raderade nyss hela mitt inlägg.. fett jag är nu hahaaaaa. nä jag ska sysselsätta mig i duschen och kolla på criminal minds..

Macedånalds

Hej på er :)

Har typ inget att skriva.. .Men typ OMFG!!!!! JAG FÅR MCDONALDS TILL MIDDAG!!!! :D:D:D:D:D Fan vad glad jag blir nu :D Yeah, all problem solved ;)

Skitsamma, är med Fidde just nu och vi har  typ pluggat hela dagen :/ Men hon ska äta här och ska typ ha ost i sin fanta... knäppis :P Igår var man då med underbaraste Tessi, fan va jag hade saknat henne! Vi hade tänkt att åka till Tyresö slott skit mysigt :) meeeeen då blev det lite kajko (stavas det så? asså inte kaos utan kajko asså det uttalas så... kaiko kanske? någon som vet) med bussarna så vi drog till Öringe istället :) Det var lika mysigt där bara lite kallt xp Sen var vi hemma hos mig och läste en bok som hette 12000 saker som gör dig glad. Den var bra haha typ 'Inse att Sverige inte är världens mittpunkt' eller 'Få en kram av sin tonårs dotter' ;) 
Nu blir det då lite bilder :) Och imorn blir det staaallet :D
Men hare så bra sålänge :P


Min lille vän Tessi :D

Min total förstörda muffins elr va de nu va...

K.O.N.S.T.

And there we got me

Lite sådär konst igen :)

T.E.S.S.I

HAHAHAHA

Tessi och jag haha ;) Ser ni hennes hår elr? ;D

Tessi :D

Tessi på bryggan :)

Therese Haapanen :P

Jag

Tessi letar fisk eller nått ;)

Haha, fetknopp :D

Outfit today :)

Jag just nu

underbart väder

Hej!
Hoppas verkligen inte att ni sitter inne som jag idag! Det är jättefint väder!
Jag kom hem ungefär kvart över två, sista lektionen var gympa, jag och Elin gick/joggade runt Barnsjön istället för att spela fotboll :P.

Jag tänkte faktiskt sätta mig ute och plugga för en gång skull... Vi har värsta engelska läxan till imorrn och sen en SO läxa också till imorrn.

Såg ni förresten Glee igår :)! Det var jättebra :D. Sen var det Hulken. Älskar verkligen Edward Norton!


Nu ska jag försöka få lite sol på mig, hörs!


synkroniserar

Tjapåerallasomläservåranblogg!
Jag håller på att ladda in låtar i min Ipod och mobil haha..
Det va kul i skolan idag, väärsta ointressant att skriva om men jag har BLOGGTORKA! Har ingen aning om vad jag ska skriva..

Läste ut Cirkeln igår.. Så nu läser jag Box 21 :).
Jag säger förlåtförlåtförlåtåtåtått för dålig bloggning men jag har verkligen inga idéer..


Your song♥

Omg är helt beroende av den låten!!! Har lyssnat sönder den och går runt och nynnar på den heeela tiden. Har kommit hem från stallet nurå och hade Caffe på förberedande hoppning. Villket innebär att vi bara kör på bommar som kanske är upphöjda. Det gick skit bra :) Men min fot fastnade i stigbygeln så när min ridlärare ba 'å så släpper vi stigbyglarna' så satt jag där och sparkade med benet och försökte få av mig den men det gick inte! Så jag fick rida in i mitten, stanna och ta bort stigbygeln med hjälp av handen. Snacka om nybörgarnivå -.-

Aja skolan var väll okej fast gympan ägde!!! För vi hade 60 meter!!! :D:D:D Skit glad fast det var bara 35 meter.... haha. Men på torsdag får vi springa 60 :P Älskar 60 meter :D



Herregud älskar videon! Den är så 'sommrig' :P
 
Caffe fällde sjukt mycket. Syns inte så bra på bilden men det är en massa päls ;) 

Suddig bild på henne eftersom hästjäkeln VÄGRADE att stå still.


Jag och Caffe :D


Konrad och Adam hade väldigt färgglada strumpor haha, konrads var ju bäst (högst) ;P

take your life with cocaine

Tja på er!
Sov knappast bra inatt men var pigg ändå :D. Första dagen i skolan idag, gick väl hyffsat bra :). Vi hade friidrott på gympan haha, jag suger på både höjdhopp och 60 meter. Ont i knäna :(. Egentligen skulle jag till stallet idag och se när Elin hoppade Café Latte men min cykel har pajjat hhahahahahaa.

Jag får be pappa fixa cykeln ikväll ;). Nu vet jag inte vad jag ska göra.. antingen baka eller typ fixa rummet :P. Kanske målar naglarna...


gårdstädning

Jag har haft gårdstädnign idag, var typ med min lille granne hela dan haha. Vi är bästisar nu ;). Notera att hon är två :P. Jaja, imorrn börjar skolan.

ska kolla på film! Green Street Hooligans 2 ;).. igen..


.

Lite recensioner då...

Evermore.
Skit bra bok. Handlar om en tjej som heter Ever. Ever förlorade sin familj i en bilolycka fölänge sen. Hon skulle också dött men det gjorde hon inte och pågrund av det blev hon typ lite 'psychic'. Asså hon kan läsa andras tankar, se folks auror och genom att röra dom kan hon få reda på hela deras livs historia. Desutom hälsar hennes döda lillasyster på henne nästan hela tiden och dom pratar och har det kul tillsammans. Men en dag i skolan kommer det en ny kille och han är inte som någon annan Ever har träffat. Hon kan inte läsa hans tankar, eller få reda på hela hans liv genom att bara röra honom och hon kan inte se hans aura. Killen heter Damen och sakta men säkert faller hon för honom, vilket är farligt efter som han har en STOR hemlighet...
Somsagt skit bra och ni borde verkligen läsa den! Det är en serie som heter The Imortals och Evermore är ettan.


Gladiator.
En bra film som är jätte sorglig. Handlar om en kille som typ är general för typ Roms armé tror jag. När han ska dödas så kommer han undan men hittas sen av någon som säljer gladiatorer. Så säljer dom honom och han blir en Gladiator. Sen handlar det om hur han har det osv. DEt var inte den bästa jag har sett men det var förmodligen för att jag var ganska ofokuserad... Men asså den är verkligen inte dålig. Titta på den själva så får ni se :) Russel Crow är med om det ändrar eran uppfattning ;)

/>
The green street hooligans.
Mega bra film men jag vet inte vad jag ska skriva om den för Felicia kommer nog döda mig om jag glömmer ngt viktigt;) Men typ alla fotbolls lag har ju en klack och i den här filmen är klackarna typ gäng. Och då handlar det om en snubbe som åker från Amerika till England och där träffar han Pete som är ledare för ett sånt här gäng. Pete tar med honom till gänget och på matcher och han blir typ en av dom. Sen slåss dom mot andra gäng och aa så händer det skit mycket mer. Den är super bra :)

/>

Skyline.
Handlar om en tjej och en kille (ett par)  som åker till L.A för att deras kompis typ fyller år. Men sen kommer det skepp från yttre rymden och så anfaller en massa ona aliens och så handlar det om hur dom ska överleva och blabla. Det finns inte så mycket mer att säga om den men asså jag tycker att ni ska se den men det är ingen som ni typ kommer att älska om ni inte typ tänker precis som mig ;)



Bullet for my Valentine <3

Hej hej!

Dålig bloggning, vet. Men har faktiskt haft mycket för mig. Okej får se här nu... 

Lördag: Min familj och farmor och farfar åkte till kusinerna fast jag hinner att köpa ett par vita jeans först :) Lite senare på kvällen åker vi hem och då är jag bajs trött men hinner läsa ut min bok Evermore som btw ÄGDE SÖNDER!!! Skita bra :D

Söndag: Vi åker och hälsar på min morfar på ett hem eftersom han inte mår så bra. Han hör typ inget och han sitter i rullstol osv... Morfars syster kommer också och vi  äter tårta och sånt :D Förresten med 'vi' menar jag min familj och jag. Sen åker vi hem och jag packar lite snabbt sen drar jag till Felicia :) Vi åt middag till en film som hette Skyline (starlight haha) och alla tyckte typ att den var dålig förutom jag :s Lite smått pinsamt. Efter det kollade vi på Gladiator vi flummade typ as mycket men sen blev den så sorglig så vi kunde inte flumma :( Efter det satte Felicia på Green Street Huligans som hon skrev om tidigare och omg den var skiiiiiit bra :D Han den där Frodo var med :P Och jag blev helt in l;; vafan mitt tangent bord har pajat.... \';;';;[]\|\112457890---==-09+_)(*&^%$#@!~ MEH! jag kan inte skriva vissa bokst'ver! abcdefghijklmnobqrstuvwxyz['; det 'r [;' som inte funkar! V'nta jag kan ju kopiera bokst'verna >D Vafan kan jag inte g;ra kolon nu heller...  ö haha, det funkade >D Okej... försöker igen då.... Jag blev helt in looove med en kille som hette Bovver typ... Eller med ett v ;) Sen så läste vi men jag blev så trött så vi fick släcka haha ;)

Idag: Felicia färgade mitt hår :D Så jag är skit glad nu :P Sen åkte jag hem till mig och satte mig ute i sloen och ritade! Har inte gjort det på skit länge så dte var fun :) Och nu har jag bränt mig lite på kinderna också för jag har suttit hela dagen ute i solen :P Och nu sitter jag och geekar Bullet for mig Valentine ^^

Cya

Riktigt konstigt inlägg ↑


Blå bild på mig igen men asså jag glömmer att ta bort det där glödlampa grejjen...

Outfit i Lördags

Fiddes lilla bajs söta hamster Doris :D

Felicia vill inte bli fotad. Igen...

Hår färgen:)

Jag ritade min första blonda tjej


Misse, blev väldans nöjd med ögonen :D


fixade en snabb header!


gödmårning

Toodaay, it's sundag! yes, it's suunday... TOOODAAAAAAAAAY!
Jag är på bra humör idag :D. Jag vaknade jätte tidigt och var vaken en stund då haha så jag somnade om och vaknade halv ett.. Jag har iallafall ätit frukost nu och ska fixa klart (en gång för alla!) mitt rum :D. Jag och mamma började städa i typ torsdags och jag märkte att jag inte har haft såhär fint på jättelänge så jag håller på att fixa klart det kompletta rummet!

Jag lyssnar (typ självklart) på Nomy idag ;). igår var det 30 seconds to mars!
Senare idag, eller ikväll, ska jag sova hos Elin för imorgon färgar jag hennes hår! Ja, vi är lediga imorgon också, låångt påsklov :D. Imorrn har vi på våran gårs vårstädning också så jag måste ksynda mig hem från Elin och städa :).

Hoppas ni har en underbar dag idag och inte sitter inne som jag ;).


patetiska F ;)

Jag har länge velat bli make-up artist. Like my biggest dream. Men sanningen är att jag hade tänkt lägga av. För några veckor sen tönkte jag liksom droppa allt och sluta. Men jag tänker förfan inte ge upp :P. Jag ska börja sminka igen, på riktigt! Höhö HERE I COME!
kanske slänger in en sminkvideo då och då!



(omg ignorera mitt patetiska liv, ville bara berätta för nån :D)

30 seconds to mars

Tja på er!
Håller på och sorterar mitt smink och lyssnar på 30 seconds to mars, jag kan säga att jag har kärat ner mig i Jared Leto!Älskar låten This Is War, såå bra lyrics! Men som sagt med mitt smink, jag måste verkligen köpa någon låda eller nått som jag kan ha allt i, nu har jag en jätteliten låda haha. Hälften ligger på bordet..

Jag ska möblera om lite på mitt skrivbord också snart :).

Glad påsk på alla!


Stan

Jag orkar verkligen inte ladda upp bilder från idag men jag är så duktig så jag gör det ändå :P
Det blir tyvär inga bilder på vad jag har köpt för jag orkar inte ta kort på de... Men jag köpte:
Ljusa slitna jeans shorts
Mörka jeans shorts
Vit tunn stor tröja
Randigt linne
Boken 'Evermore' :D

Allt detta i stan :) Nu ska jag förmodligen titta på Life Unexpected :)
Hare bra

Blå bild på mig

Kör en failad Felicia bild ;) Alltså där jag visar sminkningen...

Ville bara visa Felicia :P

Syster

Min bok

Tog kort på linnet iaf för det låg framme ;)


dancing with the beast

glad påsk på alla!
Jag har nyss kommit hem från Sickla! Var där och köpte skor och en jacka till min brorsa :). Igår städade jag mitt rum, men blev inte klar så nu håller jag på med det! Lyssnar på The Wombats fast ska byta till ett annat band :P.

Idag så planerade jag och pappa lite närmare på våran resa uppför Kebnekaise!! det ska bli skitkul och jättemysigt :D. 
 
nä nu ska jag städa, bloggar ikväll kanske :D. Det är ju VAMPIRE DIARIES!


Chelsea, chelsea tell me you love me

Hejsan svejsan!
Det var skit kul igår eller jaa om man bortser från att jag blev typ misshandlad av min käre kusin som faktiskt kom :D Jag tyckte om honom när jag fick reda på att han skulle komma sen tyckte jag fortfarande om honom ungefär en minut efter han hade kommit sen gick allt över till hat... Sen när han gick igen tyckte jag om honom :) Han kallade det hatkärlek.

Jaja, idag känner jag mig som ett vandrande blåmärke på grund av att min kusin och jag brottades typ hela kvällen... Eller det var han som brottade ner mig och det var jag som fick stryk ;) Fast tydligen har jag ingen kännsel i mitt huvud för han försökte skalla mig flera gånger men det var bara han som fick ont. Så då började jag skalla honom och fortfarande var det han som fick ont och inte jag :D Men jaa, jag har typ blåmärken ÖVERALLT. Mest på revbenen...

Idag ska jag dra och shoppa med familjen men först ska jag ner till Fiddes place och ta hand om hennes lilla hamster :)

Ni får väl ha det bra så länge ;)

Jag igår

Fick örhängen av farmor, tackar :D

green street hooligans 1 & 2

Hallo!
Jag har precis sett klart på The Beach och nu kollar jag på Green Street Hooligans 2 :). Igår såg jag ettan och den ägde så varför inte se tvåan.. Medans jag kollade på The Beach så målade jag naglarna GULA, som påsken :P. Men här är lite bilder från i måndags när jag och Elin hade "picknick".
elins naglar ;)


tack för mig, nu ska jag kolla på film och läsa ;D!


...

Okej släkten har kommit och vad gör jag? Sitter inne på mitt rum med en data... Yeah go Elin! Nä, men jag ska gå ut och socialisera mig. Snart.

JUSTE!

Det här är för tessis skull ;P

När vi va på bio igår och skulle köpa popcorn osv så var det en gubbe där som trängde sig. Vi typ tittade på honom och försökte tränga oss före. vår konversation:¨

Gubbe- Står ni eller står ni inte i kö?
Fidde- Jaa! Vi står i kö.
Gubbe- Får inte jag köpa den här tablet asken?
Fidde- Nej
Nikki- Vi har liksom bråttom
Gubbe- Ja, vem har inte bråttom? Ni har ju hela livet framför er.
Nikki- Du har ju redan levt ditt.

Sen så köpte vi före honom:P Haha, jag höll på att dö av garv x)

Och igår kväll grillade jag och Fidde men vi var inte där så länge... Men jag har lite bilder iaf :) Sen sov Fidde här och vi hade jätte mysigt. Jag ringde Hugo (pojkvän) :D Fast Fidde höll på att få krupp så vi prata inte så länge :/ Sen vaknade vi och nu har vi hängt med min syrra och städat för att snart kommer min släkt :D Kanske kommer en utav mina kusiner och då kommer jag bli super bajs glad för jag har saknat dom skit mycket!! 
Men jag måste fixa mig lite nu så
tja då :D

 


Grillningen :)


tja på er

Felicia här. Idag har jag vart upptagen hela dan, nu är typ den ändå gånegn jag kan slappna av ;). jag har städat hela huset, tvättat fönster, handlat osv osv ossssv. Jag är fortfarande inte klar haha! Lägger upp bilder ikväll!

Köpte en bok idag, den blev Cirkeln!

rubrik

S om You fight like a hamster!:
hahahaha, ingen har har kommenterat!

Ännu en gång, vilket stöd man får från sina kära vänner -.-


Omg, jag har stora problem just nu. Jag blev helt nerkärad i Ashton Kutcher efter bion. Han var bara för söt och snygg! Jag tror jag typ dör nu...

Aja, filmen var jätte bra :) Jag var NÄRA på att gråta men jag är så duktig så jag gjorde det inte :P Men han var så söt och åhh...

Men nu ska jag typ va med Fidde och hon vill typ ner till Alby och grilla med mig. Ett problem bara, jag vill inte.
Men jag kanske följer med ändå, hur det en blir så ska jag sova över hos henne sen :) eller jaa, jag ska bara fråga mina föräldrar först ;)
Lite bilder nurå.


Outfit :)

Hade flätor idag och var ju tvungen att ta kort på den sidan jag har tagit hål i ;)

Jag

My panties ;)


Mina älskade glajjor :)



EgoPics...

Fiddeluttan kom äntligen efter typ 3 år ;)

:) <3

Felicia ville ej bli fottad :(

Men Tessi och Fidde gick på den gammla klassikern när man ropar på dom och sen tar kort :P
 (BILD RADERAD AV FELICIA FÖR ELIN TUMMADE PÅ ATT INTE TA BILD PÅ MIG MEN HON GJORDE DET ÄNDÅ OCH LA UPP DEN, GLÖM BOKEN ELIN!)
Nikki och Felicia :)

Johnny Depp :D

Yeah! :D

hahahah nikki :P

feluucia och nikki :)


Fidde och jag :)

Fidelie :D

Lite konst sisådära ;)

Jeg :)

You fight like a hamster!

Yeah! Idag ska vi då, som Felicia skrev, på bio och se No strings attached! :D Ashton Kutcher är med och jag är helt jäkla förälskads i honom!!!

Ashton Kutcher <3 Elin Kutcher

Juste, Fidde följer nog också med så det blir super kul :D Men vi har ett liiitet problem för Tessi bokat biljetter till henne, mig, Felicia och Nikki för då visste vi inte om Fidde skulle med :/ Men nu ska hon det och vi vet inte hur vi ska boka bara en biljett ;(
Vi får ta och och klura ut det...
Jag sitter nu och väntar på Fidde som verkligen tar tusen år på sig...

Men vad ska ni göra idag då?


american history x

Tja på er, Felicia in da house!
I inlägget nere så skriver Elin vad vi gjorde igår så jag slipper göra det ;). Men efter att jag hade cyklat men från Elin så somnade jag på soffan... Eh, asså sov bort hela dan haha. Sen gjorde jag och pappa en jättegod soppa, det va typ röda linser, morötter, potatis och massa annat, typ brocolli :). oken jag hatar brocolli men soppan var god :D. Efter maten kollade jag på American History X (med edward norton, som jag älskaaaar, och edward furlong, som jag också äääälskaaar). Filmen var riktigt bra och jag grät en skvätt ;).

Imorgon ska jag, Elin, thererseoch nikki på bio. Vi ska se No Strings Attached! Fett kul :D.

Jag lägger in bilder på morgonen imorrn, för nu kollar jag på film..

Nu blir de bilder!

Tjääänare!
Förlåt för 0 inlägg i¨går jag och felicia hade mycket att göra (eh, typ sova och titta på film). Hon släpade ju ut mig i skogen så har väldigt mycket bilder från det. Vi hade lite picknik när vi äntligen hade kommit på ett berg som jag tjatade mig till ;) Och jag vill bara säga det att jag och min grymma cykel Rexie äger på att cykla i skogen! Men innan vi åkte till skogen tog vi hål i örat tillsamans :) Det blev jätte fint :P

Sen drog vi hem till Felicia och packade ihop lite stuff och sen kom vi fram till mitt vackra hus. Då kollade vi på She's the man (tror jag den hette, asså den med Channing Tatum typ) óch jag kommer inte riktigt ihåg men vi åt middag och kollade på Cold Moutain :D Bara så att ni vet tyckte Felicia att den var bra :)
Vi kollade på full månen tillsammans och sen sov vi eller vi läste lite först ;)
Och jaa, nu ser ni ju att jag inte har kollat på Life unexpected på en hel dag!!! OMG.

Sen på morgonen kollade vi på en film med Robert Pattinson :D Åt frukost, städade till musik. Haha, det var en ganska dålig låt vi lyssnade på och Felicias kommentar till den var:
- Det känns som att simma i youghurt...
Asså HAHAHAHAHA, hon är rolig hon ;P
Sen drog jag till stallet med Sosso. Trevligt trevligt :) Men vet ni vilken häst jag fick?!?!?!?!?!
Café Latte! Asså hon är liksom en stor häst och jag rider ponnysar. Eller asså i vårat stall har vi delat upp hästarna i små ponnys, mellan ponnys och stor häst. Jag rider mellan ponnysar och så fick jag en stor häst idag! Jag kände mig typ som en fluga på henne... Och hon är liksom stor på bredden så det kändes som om jag red i splitt. Men det gick ganska bra ändå :)

Så nu ska jag  ÄNTLIGEN kolla på Life unexpected :D


Min syster som nördar mammas Ipad :)

Felicia Och en fin skog bakom :)

En väldigt konstnärlig skugga

Felicia och jag:) Nej jag har inte cancer. Jag har bara satt upp håret ;)

Vitsippor :D tror jag...

Felicia och hennes bikey ;P

Dom var inte lika bra på att köra i skogen som jag och Rexie ;)

Men fortfarande lika glad :P

Där har vi berget vi ska uppför

Här har vi då kommit upp :)

Ja det syns lite dåligt men det var väldigt brant ner för berget

Felicia :)

MAT <3

Inte ett moln så långt ögat kan nå... ;)

Felicias till vänster och mina till höger :)

Felicias örhängen

Mina örhängen

Solen :D

För er som tycker jag ser ut som en stel byxlös sak så har jag faktiskt shorts och det var jag som fick ta kort och sen springa och sätta mig så jag har all rätt att vara stel.

För er som tvivlar...

Fint :)

Väldigt konstnärligt :)

<3

Mina fiiiiina naglar :P

Felicia och jag :)

On the top of the mountain!

Hej och hå ;P

Yeah!

Felicia

Min käre vän herr Insekt

Jag hos Felicia :P

Mina byxor sprack!!! herregud, måste nog börja tänka på vad jag äter...
Fullmånen

Tände ett litet ljus då :)

Haha, Irina imorse ;)




Om man cyklar själv hem från stallet är det riktigt kul att fotta :) Så det blev lite´dagens outfit :P






13 + !

Tjatja, idag är det måndag och påsklov!
Idag är det också 13 + grader!
Just nu lyssnar jag på A Rocket To The Moon - Like We Used To - Piano Version och har precis duschat!
Jag ska fixa lite till, och städa klart rummet :).

Sen blire kul med Elin ;)!

Harry P

Ja, nu har man då ätit middag och ska lite senare kolla på Harry Potter med familjen:)
Just so you know ;)

Fan

Hon lade in ett innan mig -.-


Vem är det nu som suger på att blogga? ;)

Yeah jag är mer aktiv än F.Lummi nu :D Jiha!

Idag när jag satt jätte mysigt i min säng och fortfarande hade pyamas på mig så kommer mina älskade föräldrar in och drar med mig till Nacka. Så gick det med att geeka life unexpected....
Aja, jag shoppade vääääldans mycket för att vara mig. I och med att jag hatar shopping :/ Lägger upp lite bilder på det. 
Nu ska jag måla naglarna och geeka lite musik:) Och vet ni vad det blir sen? Life unexpected :D

Tänkte tipsa er om sjukt bra band som ni måste borde lyssna på.

A rocket to the moon och min favvo låt utav dom är Like we used to.
Never shout never och min favvo låt med dom är Harmony
Neverstore och min favvo låt med dom är Racer.
The friday night boys och min favvo låt med dom är She's finding me out
The ready set och min favvo låt med dom är Melody's song
The script och min favvo låt med dom är For the first time
My chemical romance och min favvolåt med dom är Bulletproof heart
Linkin park och min favvo låt med dom är Shadow of the day
Plumb och min favvo låt med dom är Cut
Rascal flatts och min favvo låt med dom är Skin
Papa roach och min favvo låt med dom är Scars
Good charlotte  och min favvo låt med dom är Hold on
Florence + The Machine och min favvo låt med dom är Cosmic love

Ja det var dom :) Ett tips, lyssna på dom :P



Ozzy Osbourne Nr 2

Örhängen :)

Väska :D Ser du Felicia? :D


Skor, och ja, jag vet att jag har märken på benen :/


Skor igen ;)

Yeah ;) Jag köpte också en hel outfit även om allt inte passar så bra till varandra. Alltså, byxor, tröja, kofta och glasögon.

Jag och Irina :D

middag igår, städa nu

Hej på er!
Som jag skrev var jag på middag igår :). Det va jättekul, jag och deras son gick på typ tre långpromenader och kollade på två filmer :P. Sen dansade vi med de vuxna haha. Fast jag typ satt och sov i hans rum för klockan var väl fyra på morgonen... Så jag vaknade klockan två idag :D!

Nu hade jag tänkt och städa faktiskt.. Såg att Elin hade börjat leva nu så :D:D:D åt det!
Imorrn ska jag och Elin va, jag ska dra ut henne i skogen ;). Sen sover jag hos henne, vi ska kolla på fullmånen!!!!

Jag igår:



Good morning Pooooooooortlaaaand!!

Haha, har nog kollat på Life unexpected lite fööör mycket... Fuck jag raderade nyss all text. HELVETE. Jaja...
Here we go again.
Förresten är jag skitsur på det programmet just nu för det är en kille som är kär i en tjej som är gift men hon vill inte erkänna att hon är kär i honom också. Och det retar verkligen skiten ur mig! Desutom så har den där killen börjat få känslor för en annan tjej så GAH!!!! Omg får verkligen damp när det inte går som jag vill.
Så ni kan ju gissa vad jag ska göra nu. Life unexpected :D Jag vet vad ni tänker 'Omg, hon har inget liv. Det är lov nu och skit fint väder och hon tänker sitta inne och kolla på ett program heeela lovet' Men nej, det ska jag inte. Jag ska faktiskt sitta ute och kolla på det :) Haha, men jag ska faktiskt bara kolla klart på alla avsnitt som har kommit sen kan jag börja gå ut och socialisera mig lite :P

Hare gött!

Jag suger på att blogga

Japp, har faktiskt ingen ursäkt men vi kan väll köra på att jag har haft så mycket att göra *host*.
Skit samma...

DET ÄR LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOV NUUUU!!!!!
OMGOMGOMGOMGOMGOMGOMG :D

Ska typ sitta och geeka Life unexpected, det är typ det jag har hållit på med hela veckan ;) Eller nej, jag har geekat mt absoluta favorit band A rocket to the moon :D Omg, dom äger feta mycket :P Lyssna på deras låt On a lonely night den är mega bra :)

Ska ladda över lite bilder nu så har ni något roligt att stirra på:)




Felicia leker med sin nya mobil ;)

Jag har nu blivit ett stort fan av kinderägg:D Iaf leksakerna...

En väldigt fin moln bild ;) MEn seriöst, tänk er själva typ ett par dit målade änglar i molnet. KONST.

Min älskade skötheeest Platina :)

Zeb som vill gosa haha

Felicia påväg hem från stallet




tjapåer

idag ska jag på middag så jag ska duscha och så nu.

MEN NU HAR VI PÅSKLOV!

elin suger på att blogga

Snart påsklov :).
När har ni lov? Eller har ni redan haft?

Men idag har varit en ganska bra dag haha. Tyvärr kan jag inte blogga nu så bloggar kanske imorgon!



statistiken bara sjunker...


my chemical romance i glee

Hej på er!
Alltså, typ världens sämsta bloggvecka haha.

men vet ni.. jag kollade nyss på GLEE och dom sjöng en låt av MY CHEMICAL ROMANCE! Typ favoritbandet har jag märkt.. jaja dom sjöng Sing!!!!! jag är typ i chock tillstånd.. innan MCR så sjöng dom Justin Bieber..


men jag ber om ursäkt för min dåliga bloggning..

jag ska baka till mammas jobb nu hha, slavdrivare..

men jag bloggar kanske imorgon*! Om jag har tid..

great spirits

Godmorgon på er :)!

Sov ingenting inatt men är ändå inte trött :D. Snarare är jag skit pigg... Äsch tröttheten kommer väl på matten...

Men såhär ser jag ut idag :D





yeah thats me this beautiful monday!

nu ska jag käka, bloggar när jag kommit hem :D!


såå skön söndag!

tja på er!
jag har haft typ världens bästa söndag haha..

okej, ska berätta min dag!
Jag vaknade typ ett, har inte sovit så länge på skiiiit länge, sen städade jag rummet, bytte buren på vår råtta, fortsatta städa, dammsög, spelade horse life ;). sen åt vi skit gott till middag, grillad kyckling och pommes :D.

nu har jag duschat, suttit fortbad, målat naglarna (dock genomskinligt) och håller på att smörja in mig :D.

och så har vi typ skönaste veckan imorrn..

nu ska jag fortsätta smörja in mig sen ska jag borsta tänderna, jag bloggar kanske imorrn på morgonen! vi börjar nio :D

här är en bild på mi nya frisyr :)


här är innan :


omfg guuud vilken snygg bild...

.

Åter till Cold Mountain.
Somsagt var det den här jag såg idag. Älskar den. Skit bra och sorglig. Handlar om strax innan inbördeskriget i Amerika, flyttar en dotter till en präst till Coldmountain. Hon heter Ada och träffar en man där som heter Inman. Dom blir såklart förälskade men typ när dom har känt varandra i en dag så ska han ut i det här inbördeskriget. OCh dom saknar varandra skit mycket och sen handlar resten av filmen om hur Ada försöker klara sig själv och hur Inman försöker ta sig tillbaka till Coldmountain utan att bli dödad. Jag bölade lite för asså den var verkligen sorglig. Och jaa, ni borde verkligen se den. Fast i början är den lite rörig kanske vissa tycker...
 


Jag har ju också sett Fight Club men den är seriöst den sjukaste filmen jag någonsin sett så jag orkar inte ens försöka förklara;) Men den var också sjukt bra så titta på den :D

Har läst två böcker också.

Skuggkysst.
Det här är den tredje boken i en hel serie som heter Vampire Academy. Så för att inte berätta ngt i förväg så kan jag berätta om den första boken istället. Det handlar om vampyrer som är uppdelade i tre grupper. Först har vi moroi. Dom är oftast kungliga och har 'rent' vampyr blod i sig och ses finare en dom andra. En moroi har nästan alltid en eller flera beskyddare och dom här beskyddarna är dhampirer. Dhampirer är 'halvblod' kan man säga. Dom har liksom människoblod i sig. Den tredje sorten är strigoi. Dom är 'de onda'. Dom lever för att död och sådär. Men asså dom dödar moroi det är därför moroi måste ha beskyddare. Iaf, boken handlar då om en beskyddare som heter Rose. Hon och hennes bästa kompis Lissa (som är en moroi) har rymt från deras vampyr skola och har typ skit många personer efter sig som vill hämta tillbaka dom till deras skola. 
Asså den är skit bra och det är jätte mycket förbjuden kärlek hit och dit. och vampyrer som har kontakt med elementen. Rekomenderas verkligen :D
    

Skämmerskans dotter.
Min favorit bok innan jag läste Twilight. Andra gången jag läser den nu :) Handlar om en tjej som heter Dina. Dinas mamma är skämmerska vilket innebär att om hon ser någon i ögonen kan hon se alla onda handlingar personen har gjort och innerst inne skäms över. Dina har ärvt sin mors ögon och hon har inga vänner eftersom ingen k´vill titta henne i ögonen och allt är ganske jobbigt. Sen kommer det en man från en annan stad och hämtar Dinas mamma. Hon har blivit hämtad för att få en man skämmas över ett blodigt mord. Men är det verkligen han som har gjort det?
Jätte super mega bra! Det finns tre till böcker som heter Skämmer tecknet, Ormens gåva och Skämmar kriget :D LÄS DOM!


Jag kommer nog på en rubrik snart...

veronicaaaaaaaaaaaaaaaaa om Hej där:
vem är tjejen med röd klänning/tröja?? puss!

Svar: Våran lilla Aaaaaalva ;)


Hej hopp läsare!
Ligger i min säng och har det skit mysigt nu :) Har precis sett klart på en film som var bajs bra. Åter till Cold Mountain.
Igår var jag ju hos Felicia och vi... jaaaa, vi kolla på film ;)
Imorse vakna jag lite tidigt så jag gjorde scones och dom blev faktiskt ät bara :D Fick lite 'insperation' av Felicias pappa när han gjorde scones till oss igår. Super snällt :)

Nu ska jag plugga vilket jag gjorde nästan heeela kvällen igår... Måste bli klar med svenskan sen kan jag nog göra lite SO. Hm...
Jaja, det var allt från mig. Cya!

filmer :)

Hej på er! Jag ocg Elin har precis kollat på Pocahontas och Quest for Camelot. Igår såg vi Skönheten och Odjuret som sagt. Nu ska vi se Fight Club :D. Typ min favoritfilm...

Jag ville bara säga att jag lever och så haha. Jag och E måste verkligen fixa designen...

från oss båda!

He, sitter hos Felicia och har nyss sett Skönheten och Odjuret, vi är så trötta nu så vi ska sova.. näeh snarare läsa ;).



GODNATT FRÅN OSS BÅDA!

Hej där

Hejhej :P

HAr verkligen inget att skriva om. Är typ deprimerad... Ni kan få lite bilder från förr :)

Bara för att han är så fin :)


vila i frid lilla tindra

Lilla Tindra, en av mina råttor, somnade in idag. det var hon som bestämde i buren och hon var störst. men idag var det hennes tur att gå. Vi kommer sakna dig Tindra, vi tar hand om Blink och tänker på dig ♥


home from school

Hej på er :). Jag kom hem från skolan för typ 45 minuter sen eller nått.. Det är ju Top model nu så det vill man ju inte missa ;). Men asså jag har ingen som helst blogginspiration så jag vet inte vad jag ska skriva.. Imorgon tänkte jag lägga in lite bilder och i helgen sover Elin hos mig så vi kanske kan fixa bloggen då :)!!!

nyklippt & ny mobil

Hej på er! Förlåt att jag inte har bloggat :). Idag var jag och klippte mig och fick en ny mobil, en Sony Ericson Xperia :). Jag klippte lite lugg och klippte längderna typ en decimeter eller nått. Ni får bilder typ imorrn.. Men jag ska kolla klart på GLEE och sen hålla på med min mobil :). Jag lovar, det blir bätter bloggning men jag har haft lite att göra...



nwdgjcklvjdkfn

Hej där alla människor :P

Har vart i Centrum som sagt och köpt lite små saker ;) Snart är det Glee så det är bara att vänta nu... 
Tyska prov imorn så nu måste men väll plugga rumpan av mig :/
 nu börjar Glee så hejdå :P

Ska skriva! Snart...

Det blir inget inlägg nu för jag ska dra till centrum... Ikväll får ni nog ett :)

Kommentar

tessii om Dancing Bears, Painted Wings:
ELIN JAG HAAATAR DIG!!!!!

Visst har jag härliga kompisar? :)

Men nu till lite bilder från idag

Fidelie fin som en pralin :P

Och här har vi då SUPERKVINNA! Nej, tyvär måste jag säga, jag vet att vi är sjukt lika, men det där är jag :) 

School - mindre roligt

Jag vet att jag är supercool! -.- Men när man inte har några vänner får man försöka roa sig själv:)


måndag och korvstroganoff

Hej på alla er som läser vår blogg :) !
Idag är det Måndag, vilket betyder att det är bara FYRA dagar kvar tills det är helg!
På onsdag ska jag klippa mig så ni kommer få före och efter bilder på mitt hår :D.

Efter kakkalaset i Hemkunskapen (mums!) så gick jag, Fidde, Tessi, Elin C och Elin hem till mig och kollade på film och snackade :).

IMORGON ÄR DET STALLET!!!!

School

Hej alla läsare :P
Snart är det skola och jag ska cykla!!!!! :D OMG, va kul det ska bli :D
Men lite senare idag ska jag va med Felicia och Tessi, yeey! :D
Sitter och målar på ett nytt lager nagellack, vilket är dumt eftersom skolan snart börjar...


4 snabba

Japp, fyra snabba film recensioner :P

1. Quest for Camelot.
Typ världens bästa tecknade film :) Det är typ på Kung Arthurs tid. Och det där svärdet i stenen har blivit stulet och då råkar Kayley, en utav riddarna vid det runda bordets dotter, höra att svärdet finns i den förbjudna skogen. Hon tar sig dit för att hitta svärdet men hon landar då i ner i en sjö där hon träffar en blind man som heter Garrett (tror jag). Han vill såklart flölja med henne när hon säger att hon leter efter svärdet och tillsamans med falken Ayden och dom siamesiska drakarna Devon och Cornwall leter dom rätt på svärdet.
Det är sjukt bra låtar i den här filmen och Celine Dion sjunger en utav dom :) Men kolla på den!!! Den är verkligen bäst!


2. I am number four.
Asså den här går typ inte att förklara... men jag drar det lite kort. Det är en kille som heter John Smith och han kommer från en annan planet. Tyvär är den planeten helt förstörd utav några snubbar som jag inte kommer ihåg vad dom hette... Men iaf, eftersom den planeten är förstörd bor han på Jorden och där jagas han ständigt av dom där snubbarna. Det finns nio kvar utav sånna som han på Jorden och han är nummer fyra. Så han försöker han hitta dom andra typ... Asså , det här kommer bli en jätte lång förklaring om jag fortsätter så ni får se den om ni vill veta vad som händer. Men jag rekomenderar den verkligen! Den är skit bra. Typ mycket kärlek och man hoppar till lite då och då för dom som gillar det...


3. Anastasia.
Baserad på den verkliga tragedin som hände en kungafamilj i Ryssland för typ 80 år sen. Hela den ryska Romanov familjen hade blivit mördade förutom lilla Anastasia. När hon och hennes farmor ska fly därifrån så tappar dom bort varandra och Anastasia slår i huvudet och tappar minnet. Sen tio år senare är har ett barnhem hittat henne för länge sen och nu ska hon ut i världen till Paris. En ung man och en gubbe hjälper henne på vägen dit. Dom ska övertyga farmorn om att Anastasia är den riktiga försvunna prinsessan men den onda trollkarlen Rasputin försöker mörda Anastasia till varje pris... as bar musik i den här också.
Kärlek här också och man lär sig lite historia :) Ni måste verkligen se den här också.


4. Aladdin -Rövarnas konung
Trean i Aladdin serien handlar om hur Aladdinn ska hitta sin pappa och om hur han får reda på att hans pappa är rövarnas konung. Såklart är Jasmin, Anden, Abou, Jago och Mattan med :) Aladdins pappa är på jakt efter kung midas hand som gör allt den rör vid till guld. Han vill verkligen hitta den till varje pris men kan han gå så långt som priset av hans egen sons liv?
Blir väldigt nostaligisk när jag ser den här och här är det såklart också sprakande kärlek mellan Aladdin och Jasmin. Låtarna är tyvär inte lika bra som i ettan... Men den borde ändå ses!


Beautiful Sunday

Tja på er!
Jag hade hur kul som helst igår, filmen var skitbra och allting bara ägde! Jag köpte ett par legging och två tröjor, ska visa bild. Sen sov vi hos Elin och kollade på film och blablabla.. När jag kom hem idag så hade min kusin rensat ut sin garderob så jag har en massa nya kläder, tack kusinvitamin!


Idag efter kalaset kollade jag på Aladdin och Lejonkungen 1. Nu kollar jag på Lejonkungen 2 haha. Här är bilder från igår och på kläder ;)

Det jag köpte:
 En rosa fin tröja som jag kanske ska lämna tillbaka :P. är inte äsker på den.. Ett pat blåa leggings (SKITSKÖNA) och en ljusblå genomskinlig långärmadtröja..

Sen lite random bilder från igår :
OMG!
FILMEN VI SÅG!!!
OMFG!!
söt elin!!
alltid så snygga sosso!
yeah
fidde, jag och tessi :P. jag ser ut som ett UFO!
gott :D
:D!!
världens godaste mat som jag och sosso år, de andra åt på äckliga bruger king ;)

Nu till de kläderna jag fick av min kusin :)
 bruna knästrumpor och randiga benvärmare ;).
en vit tröja, gråa leggings och en mörkturkos lång tröja
 så ser den vita tröjan ut på nära håll
en svart klänning/tunika och en grå fin tröja

en vit-brun randig tröja, en vit med blommor och en lång svart vanlig.

 vit tjocktröja
 6 tjocktröjor, orkar inte visa hur alla se ut.

Jaaaa det var alla kläder :D


Röda naglar :)

Japp, snart har jag det :) Asså röda naglar ;)
Lyssnar på Glee nu :D Och ska sätta på Micke och Molle nu och måla naglarna.
Roligt inlägg?

Aladdin

Yeah, nu har man sett den :) Snart kommer Sosso och Fidde så nu är de bara att vänta...

Ps. Recensionerna och de där skriver jag ikväll :P

Dancing Bears, Painted Wings

Hejsan alla braiga läsare (7)! :D
Igår hade man ju världens bästa dag med Sosso, Felicia, Tessi och Fidde, även fast det innebar shopping :( Ja, jag gillar INTE shopping...
Det var skit kul! Köpte två tröjor och en kofta :)OCH DEN ENA TRÖJAN VAR EN BAMBI TRÖJA!!! :D
Sen i efter typ 6 timmar i stan så gick vi till 'biografen' som det så fint kallas :) Och där såg vi I AM NUMBER FOUR! OMG, vad bra den var! :D Fast jag satt och blundade i bland och Tessi klämde sönder min arm. Sen börjde vi skratta helt stört, eller asså det var hon som började;) Och juste! Det var typ 6 skrikande wbs inne i biografen och jag ville bara strypa dom under typ hela filmen! Dom typ skrek och garva och pratade och... GAH! Seriöst, jag har typ aldrig varit så nära på att mörda någon i hela mitt liv!

Sen åkte vi hem till mig och sov där :) Först såg vi lite på En vampyrs bekännelser. Skit bra :D Sen så eftersom jag har ett sånt pyttelitet hus så fick två sova i tv rummet och jag och en till inne på mitt rum haha ;) Det var Tessi som fick oturen att sova med tråkiga mig ;)  Men vi satt typ och pratade as länge sen vaknade vi av att Felicia ringde -.- Hon sov ju i det andra rummet med Fidde. Sosso kunde inte sova över för hon hade match nästa dag :(
På morgonen såg  vi Anastasia och herregud vad jag älskar den filmen! Alltså den tecknade ;)

Och nu ska jag måla naglarna och kolla på Aladdin :D
Lite bilder först, men hejdå
/ELIN

Här åt man då...

Årets mördar blick av Tessi, hahahaha ;)

Dagens finis :)


Kolla vilka braiga filmer! :D Den sista är Red Riding Hood:D

Jag och Fideluttan :P

Felicia :D Haha ser ni mig i det högra hörnet? ;)

Min fiiiiina Bambi tröja! :D

Haha, älskar den här <3

Fina Fidde :)

En väldigt konstnärlig bild måste jag säga. Tog kort i en te kopp och voila! Det ser ut som en toalett :)

En väldigt fin bild på stan

Haha, jag och Tessi på kvällen hahahahaha


GODMORGON SVERIGE!

Tja! Idag är det LÖRDAG och jag har sett framemot (?) den här dagen heeeela veckan! För vårat gäng ;) ska på bio!!!!
Igår sov vi inte hos Elin, det gick inte eller nått och jag gick hem för fick värsta migränanfallet.

Elin komnmer typ dampa nu men jag lyssnar på Disneylåtar haha (jag är ändå cool ;)).
Bussen går om typ en timme så jag ska börja klä på mig och så, vi ska shoppa lite :D!

JAG OCH SOFIA SKA ÄVEN ÄTA SUSHI ÅH HERREGUD JAG ÄLSKAR SUSHIIII!!!!

Jag giller Twilight :)

Yeah! vi har haft 1 läsare idag! :D troligvist jag....
Men nu är det såhär att jag tänkte öppna en ny kategori :) Och i den kategorin ska jag skriva typ en 'recension' för varje bok jag läser ut. Nej, det kommer inte bli tråkigt! Jag tänker inte skriva sådär bajs mycket som dom gör i tidningar men typ vad den handlar om, vad den heter, författare och om jag gillade den. Sen kanske en bild på den :) Och så kommer det inte bara vara böcker utan också filmer jag har sett :) Och när det gäller filmer är jag säker på att Felicia kan lägga in skit mycket. Eller asså det kan hon när det gäller böcker också :P

Men ja, nu vet ni det iaf ;) Läser Skuggkysst nu men snart har jag läst ut den :)

Quest for Camelot

Hejhej! :D

Ja, jag suger ju lite på det här med bloggning då... MEn det får ni stå ut med ;)
Som Felicia skrev har vi sett på Quest for Camelot i... torsdags var det väl? aja som hon sa DEN ÄGDE OCH JAG ÄLSKAR DEN!!! :D:D:D:D Nu ska jag få henne att se Skönheten och Odjuret, Pocahontas och Anastasia också :P Idag har man då haft en undebar dag i stallet med bästa Platina och Felicia och Fidelie :) Sosso kom aldrig den bajskorven :/ Jaja, sen samlade vi ihop ett gäng tjejor och tittade på VAMPIRE DIARIES :D <3 och sen satte vi på en film som typ ingen ville se (förutom jag och felicia, haha) och SEN satt vi och pratade skitsnack tjiho :)

Nu är man så trött så man nästan kollar i kors... Lyssnar på underbara Disney låtar ahh..... Typ som en salva för sinnet:)
Yeah! imorn blir det bio med tjejorna :d I am number four! tror till och med att Felicia skrev det :P Men först shopping (vilket jag hatar menmen) jag behöver verkligen skor (när behöver man inte skor?) och en kofta.

Juste, skulle ju skriva om att jag blev sparkad i stallet... (tack för den Felicia...;)) Allt började med att jag skulle gå in till min favorit häst. Jag smakar och försöker flytta på honom- han flyttar sig inte men tar upp sitt ben för att sparka mig. Då slår jag till honom på baken och han liksom ställer sig på frambenen och sparkar med bakbenen i en stor kick rakt i min mage. Aoutch...
Det känns typ som han har punkterat min lunga och jag trodde att jag skulle dö. faktiskt. Då (försöker) felicia dra mig där ifrån. men då lägger jag mig ner på marken hahah ;) sen kollar en ridlärare till mig och jag mår bara finfin (host) men så jag rider iaf och alla lever lyckliga i alla sina dagar :D Och nej jag grät inte.

Jaja, tråkigt inlägg jag vet, men jag måste chatta med en varulv nu. Hejdå :)

Conny and his cars :)

RSS 2.0