4 snabba

Japp, fyra snabba film recensioner :P

1. Quest for Camelot.
Typ världens bästa tecknade film :) Det är typ på Kung Arthurs tid. Och det där svärdet i stenen har blivit stulet och då råkar Kayley, en utav riddarna vid det runda bordets dotter, höra att svärdet finns i den förbjudna skogen. Hon tar sig dit för att hitta svärdet men hon landar då i ner i en sjö där hon träffar en blind man som heter Garrett (tror jag). Han vill såklart flölja med henne när hon säger att hon leter efter svärdet och tillsamans med falken Ayden och dom siamesiska drakarna Devon och Cornwall leter dom rätt på svärdet.
Det är sjukt bra låtar i den här filmen och Celine Dion sjunger en utav dom :) Men kolla på den!!! Den är verkligen bäst!


2. I am number four.
Asså den här går typ inte att förklara... men jag drar det lite kort. Det är en kille som heter John Smith och han kommer från en annan planet. Tyvär är den planeten helt förstörd utav några snubbar som jag inte kommer ihåg vad dom hette... Men iaf, eftersom den planeten är förstörd bor han på Jorden och där jagas han ständigt av dom där snubbarna. Det finns nio kvar utav sånna som han på Jorden och han är nummer fyra. Så han försöker han hitta dom andra typ... Asså , det här kommer bli en jätte lång förklaring om jag fortsätter så ni får se den om ni vill veta vad som händer. Men jag rekomenderar den verkligen! Den är skit bra. Typ mycket kärlek och man hoppar till lite då och då för dom som gillar det...


3. Anastasia.
Baserad på den verkliga tragedin som hände en kungafamilj i Ryssland för typ 80 år sen. Hela den ryska Romanov familjen hade blivit mördade förutom lilla Anastasia. När hon och hennes farmor ska fly därifrån så tappar dom bort varandra och Anastasia slår i huvudet och tappar minnet. Sen tio år senare är har ett barnhem hittat henne för länge sen och nu ska hon ut i världen till Paris. En ung man och en gubbe hjälper henne på vägen dit. Dom ska övertyga farmorn om att Anastasia är den riktiga försvunna prinsessan men den onda trollkarlen Rasputin försöker mörda Anastasia till varje pris... as bar musik i den här också.
Kärlek här också och man lär sig lite historia :) Ni måste verkligen se den här också.


4. Aladdin -Rövarnas konung
Trean i Aladdin serien handlar om hur Aladdinn ska hitta sin pappa och om hur han får reda på att hans pappa är rövarnas konung. Såklart är Jasmin, Anden, Abou, Jago och Mattan med :) Aladdins pappa är på jakt efter kung midas hand som gör allt den rör vid till guld. Han vill verkligen hitta den till varje pris men kan han gå så långt som priset av hans egen sons liv?
Blir väldigt nostaligisk när jag ser den här och här är det såklart också sprakande kärlek mellan Aladdin och Jasmin. Låtarna är tyvär inte lika bra som i ettan... Men den borde ändå ses!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0